Websites op maat

Websites

Is uw bedrijf toe aan een nieuwe website? Fellicht ontwerpt, ontwikkelt en realiseert uw website van design en implementatie tot marketing. Met ons opmaat ontwikkeld CMS beheerd u de website eenvoudig en makkelijk.

Applications voor mobiel

Apps voor mobiel

Uw (huidige) website, idee of product overal en altijd. Fellicht helpt met het realiseren van mobiele en tablet applicaties voor Android, iOS, Blackberry, Firefox OS, WebOS, Windows 10 en de browser.

Maatwerk software

Maatwerk software

Wij bouwen op maat gemaakte Content Management Systems, Customer Relation Management software of helpen bij het stroomlijnen van (interne) bedrijfsprocessen. Fellicht is uw ICT partner voor elke toepassing.

Spellen en entertainment

Games

Spellen en entertainment is niet meer weg te denken uit de samenleving. Fellicht maakt en werkt mee aan HTML5 games in combinatie met WebGL (o.a. Three.js, Phaser en Pixi.js) en browser MMORPG's voor alle moderne web devices.

Project management

Fellicht biedt development ondersteuning voor nieuwe en lopende projecten. Voor en tijdens de ontwikkeling wordt gekeken na de juiste aanpak van een project zoals het implementeren van version control (GIT), ontwikkel methodes (bijvoorbeeld SCRUM) en het kiezen van de juiste ontwikkel tools.

Software koppelingen

Software koppelingen

Koppel uw huidige systeem met diverse online en offline applicaties zoals Exact Online, WHMCS, Outlook of andere boekhoud en administratie programma's. Fellicht heeft ervaring met oAuth en diverse REST API's. Deze technieken worden ook door Facebook, Twitter, Google, Github en andere bedrijven ondersteund.

Fellicht

Met meer dan 18 jaar ervaring in huis ontwikkelt Fellicht maatwerk websites en (mobiele) applicaties voor het MKB.
Voor het onderhouden, verbeteren en support van bestaande ict projecten levert Fellicht gerichte oplossingen. Neem contact op voor vrijblijvende informatie.

© 2016 Fellicht.nl | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Contact

Lees meer over: Website met CMS | Software koppelingen | Maatwerk programma's

Bedrijfsgegevens

Fellicht
Parkweg 41
6678AW, Oosterhout (Gelderland)
T: +316 13 45 75 64
E: ...
KvK: 09179634 (te Nijmegen)
IBAN: NL77 RABO 0101 1254 37 ten name van Fellicht