Fellicht in het kort

Het was 1998 - meer dan 18 jaar terug - toen de eerste regels code omgetoverd werden tot een volledig programma: een puzzle game in MS-DOS waar jong en oud uren zoet mee waren.
Vanaf toen ging het snel: meer spellen werden ontwikkeld en al snel kwamen de eerste websites op internet. Van werkstukken tot community sites. Er was ook geen twijfel wat de opleiding na de middelbare school zou worden: Applicatie ontwikkelaar (ICT).

Ruim 18 jaar later en veel koffie verder is er nog geen spijt geweest om van deze hobby werk te maken. Het is fantastisch om in deze digitale wereld te werken en mee te groeien met alle technieken die er bij komen kijken.

Wij denken mee

Geen statische oplossingen maar een werkende oplossing dat is ontstaat vanuit het idee.

Ruim 18 jaar ervaring

Met meer dan 18 jaar ervaring kunnen we de meeste risico's en problemen inzien en voorkomen.

Kwaliteit over kwantiteit

Wat we doen, doen we goed. Geen overhaastige oplevering en slordige afrondingen.

Passie voor werk

We doen wat we leuk vinden en daar zijn wij trots op. Deze passie nemen we mee in het dagelijkse leven en dat zorgt dat we altijd up-to-date zijn van de nieuwste technieken en ontwikkeling.

Eigenaar

MathieuFellicht is ontstaan vanuit een passie. En wat is nu mooier dan van je hobby je werk te maken? Mij is het gelukt en heb tot de dag van vandaag altijd veel tijd en energie gestoken om bij te blijven van alle technieken en ontwikkelingen op het gebied van het Internet. Ik ben een actieve Open Source fanaat en help graag gedreven ondernemers hun wegwijs op internet.

Wil je graag kennis maken of vrijblijvend met een kop goede koffie brainstormen over je ideeën en wensen? Neem dan contact op en wellicht spreken wij elkaar snel!

Er zijn geen grenzen in de mogelijkheden!

- Mathieu de Ruiter

Fellicht

Met meer dan 18 jaar ervaring in huis ontwikkelt Fellicht maatwerk websites en (mobiele) applicaties voor het MKB.
Voor het onderhouden, verbeteren en support van bestaande ict projecten levert Fellicht gerichte oplossingen. Neem contact op voor vrijblijvende informatie.

© 2016 Fellicht.nl | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Contact

Lees meer over: Website met CMS | Software koppelingen | Maatwerk programma's

Bedrijfsgegevens

Fellicht
Parkweg 41
6678AW, Oosterhout (Gelderland)
T: +316 13 45 75 64
E: ...
KvK: 09179634 (te Nijmegen)
IBAN: NL77 RABO 0101 1254 37 ten name van Fellicht