Uw programma's naadloos gekoppeld

Laat uw verschillende software pakketten naadloos met elkaar samenwerken door deze aan elkaar te koppelen. Fellicht zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen en software gestroomlijnd met elkaar communiceren zonder dat het extra, vaak handmatig, werk kost. Denk bijvoorbeeld aan een Magento webshop die automatisch facturen aanmaakt in uw Exact online boekhoudprogramma of het centraal opslaan van gebruikers en klanten van uw verschillende systemen.

Voorbeelden van software koppelingen

  1. Klanten en facturen exporteren van WHMCS naar Exact Online
  2. Bestellingen in uw webwinkel automatisch importeren in Exact Online boekhouding;
  3. Een online community laten inloggen via Twitter, Facebook, Google+, Github en andere sociale platformen;
  4. Excel, Microsoft Access en andere Office systemen laten synchroniseren met Reeleezee.

PHP koppeling tussen Exact en WHMCS

Referenties

Fellicht ontwikkelde koppelingen met Exact Online, WHMCS, Reeleezee en OpenERP. Vraag vrijblijvend naar informatie om uw (interne) bedrijfsgegevens te koppelen tussen de verschillende administratie systemen.

Exact koppeling in PHP

Koppeling met Exact Online api in PHP

Synchroniseer klanten, facturen, orders en bedrijfsdata eenvoudig met uw Exact Online systeem. Fellicht heeft een koppeling met de Exact Online api geschreven in PHP. Deze koppeling zorgt voor een veilige (via oAuth) koppeling tussen uw applicatie en het online CRM systeem van Exact.

WHMCS koppeling in PHP

Integratie WHMCS in het bedrijfsproces

WHMCS is een alles in een klant-, support- en facturatiesysteem met de focus op email, websites en dns beheer. De api van WHMCS maakt het mogelijk om bedrijfsprocessen van zowel naar als van WHMCS te stroomlijnen.

Open source oAuth sociale netwerken

Eenvoudig inloggen via sociale netwerken

Gebruik de eenvoud om uw gebruikers in te laten loggen met hun Facebook, Twitter, Github of Google+ account. De integratie van sociale netwerken maakt het gebruikersgemak van uw web app of mobiele applicatie makkelijk en veilig.

Reeleezee PHP koppeling

Import gegevens van Exact of WHMCS naar Reeleezee

Heeft u WHMCS of Exact Online en wilt U de gegevens in Reeleezee importeren? Met de software van Fellicht koppelt uw eenvoudig en met één klik de gegevens van WHMCS naar Reeleezee.

Software koppelingen

Software koppelingenLaat uw programma's naadloos samen werken door uw processen gestroomlijnd aan elkaar te koppelen. Fellicht ontwikkeld opmaat gemaakte koppelingen tussen programma's en processen.

Neem contact op

Fellicht

Met meer dan 18 jaar ervaring in huis ontwikkelt Fellicht maatwerk websites en (mobiele) applicaties voor het MKB.
Voor het onderhouden, verbeteren en support van bestaande ict projecten levert Fellicht gerichte oplossingen. Neem contact op voor vrijblijvende informatie.

© 2016 Fellicht.nl | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Contact

Lees meer over: Website met CMS | Software koppelingen | Maatwerk programma's

Bedrijfsgegevens

Fellicht
Parkweg 41
6678AW, Oosterhout (Gelderland)
T: +316 13 45 75 64
E: ...
KvK: 09179634 (te Nijmegen)
IBAN: NL77 RABO 0101 1254 37 ten name van Fellicht